Υπηρεσιες

Ειδικές κατασκευές

 

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΦΥΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ.

 

Η εταιρεία Λυχνοστάτης μπήκε στο χώρο του φωτισμού για να σας προσφέρει την ποιότητα και την υψηλή αισθητική που πάντα επιθυμούσατε. Με πάνω από 30 χρόνια παρουσία, δημιουργούμε φωτιστικά με ξεχωριστή προσωπικότητα και στυλ, συνδυάζοντας την χρηστικότητά με το διακοσμητικό στοιχείο. Στο κατάστημά μας θα βρείτε προϊόντα που θα φωτίσουν τον χώρο σας  με φινέτσα.

 

Για τις δημιουργίες μας χρησιμοποιούμε αποκλειστικά υλικά της Φύσης. Όλα τα φωτιστικά μας είναι χειροποίητα και κατασκευασμένα από μασίφ μπρούτζο υψηλής ποιότητας με πολλές διαβαθμίσεις οξείδωσης, κολλημένα με ασήμι. Τα γυάλινα μέρη του φωτιστικού είναι από φυσητό γυαλί σε πολλά σχέδια και χρώματα. Τα διακοσμητικά στοιχεία εμπλουτίζονται με κρύσταλλα swarovski, asfour, murano και ημιπολύτιμους λίθους.

 

Υπάρχει δυνατότητα πολλών προσαρμογών σε σχέδιο, μέγεθος και χρώμα, ώστε να καλύπτουν κάθε ανάγκη σας. Ακόμα, καλύπτουμε τις ειδικές ή ιδιαίτερες ανάγκες για τον εξοπλισμό οποιουδήποτε χώρου. Όλες οι ειδικές κατασκευές έχουν τον δικό τους χαρακτήρα και είναι σχεδιασμένες στα μέτρα και τις χρήσεις που απαιτούνται, και υλοποιούνται με σεβασμό και εκτίμηση στις απαιτήσεις των πελατών πάντα με τη βοήθεια των έμπειρων συνεργατών μας.

 

Χρησιμοποιώντας φίνα υλικά δημιουργούμε κατασκευές στις οποίες αντικατοπτρίζεται το ύφος του κάθε πελάτη, και σε συνδυασμό με την προσωπική μας σφραγίδα, η κάθε δημιουργία γίνεται μοναδική.

 


Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείστε μαζί μας.

Η επικοινωνία μαζί σας είναι πολύ σημαντική για εμάς.